Каранга се извини за жеста с рязането на глави

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга получи наградата си за Играч №1 на 26-ия кръг на Първа лига. Голмайсторът на "червените" се извини за постъпката си след мача с Левски, спечелен с 1:0 именно след негов гол. Каранга каза, че не е искал да обиди никого. 

Бразилецът обясни и за жеста с рязането на глави, който прави след отбелязването на попадение.

"Благодаря за наградата, тя не е първа за мен. Ще помня гола, който вкарах на Левски. Страничните неща ще ги забравя. Ако гледате моите голове в Бразилия, ще разберете, че винаги съм се радвал така. Не знам защо тук се обръща толкова голямо внимание на този жест. Следващия пък като вкарам гол, няма да се зарадвам, ще внимавам вече. Няма да коментирам повече решението на хората, които са решили да ме накажат", коментира Каранга в Пресклуб "България".

"Съжалявам, че стана така. Заради емоциите, след мача с Левски, малко прекалих. Съжалявам, ако съм обидил някого. Извинявам се за моите постъпки. Искам като съм на терена, да се радвам. Ако това пречи, не знам...", продължи звездата на ЦСКА.

"Моята работа е да радвам привържениците. Не мисля, че съдиите имат специално отношение към мен. Не може заради едно наказание да променя всичко, което правя", добави Каранга.

"Информациите за мой трансфер не ми пречат. Има хора, които се грижат за мен. И клубът ще се грижи за мен, докато съм тук. Клубът ще реши кое е най-доброто решение. Всичко е нормално в първенството. Някой път съдиите са под нивото, но това не е моя работа. Стамен Белчев и Гриша Ганчев говорят с мен и ми казват да бъда по-спокоен в изявите си. Аз се старая да бъда такъв, тъй като съм важен на терена, а не извън него", каза нападателят.

"Слушам музика и танцувам, защото това е моят живот. Като слушам музика, се концентрирам. Затова слушалките са на главата ми преди всеки мач", добави Каранга.