Погба се оплака, че има завишени очаквания срещу него

снимка: twitter.com

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба се оплака от заключенията на специалистите, които не го поставят наравно с останалите полузащитници в света. Най-скъпата покупка на "червените дяволи" заяви, че към него има много по-големи очаквания и не е третиран нормално, когато просто изиграе добър мач. Той твърди, че ако не отбележи гол или не подаде за такъв, бива разкостван от медиите на Острова.

"Смешно е, защото хората не ми дават оценка за работата, която върша като полузащитник, а по головете и асистенциите ми", сподели Погба пред "Скай Спортс".

"Може да направя невероятен мач, но ако не съм вкарал гол или не съм подал асистенция, хората ще кажат, че не съм направил нищо особено. Но ако някой друг се представи по този начин, ще бъде невероятен и ще бъде избран за "Играч на мача", добави Погба, който има 5 гола и 10 асистенции в 23 мача във Висшата лига през сезона.

"Мисля, че хората ме третират по различен начин, но нямам проблем с това. Така имам мотивацията да се подобрявам всяка седмица и да си поставям нови предизвикателства. Ще се опитам да вкарвам повече и да правя повече асистенции, но и да върша работата си в полузащита", каза още Погба.