Подивялата Андреа изрита Кубрат Пулев след целувкагейт и го изтри от живота си

Фолк певицата Андреа е полудяла от ревност, след като е видяла видеото, на което възлюбеният й Кубрат Пулев награбва с целувка по устата сексапилна журналистка отвъд Океана. Sporta.bg научи от близки до русокосата фурия, че тя окончателно е взела решение да се раздели с Кобрата.

Подобни намерения тя е имала от няколко месеца, но целувкагейт, който предизвика цунами от коментари в социалните мрежи, я е накарал тя да не се чуди повече.

Андреа набързо е "разхаресвала" Пулев и брат му Тервел от различни социални мрежи като Инстаграм и Фейсбук. Това е ясен знак, че тя е твърда и връщане назад няма. Освен това тя е написала послание в Инстаграма си гласящо: "Може и да не знаеш накъде отиваш, но знаеш, че щом разпериш крила, ветровете ще те понесат"

Тунингованата певица отдавна не поддържа близък контакт в Кубрат, защото той прекарва времето си вече в САЩ. Pрипомняме, че Кобрата подписа договор с компанията "Топ Ранк", която е презокеанска и ще живее и тренира предимно в Щатите. Това допълнително е разстроило Андреа, която счита, че "очи, които не се виждат, бързо се забравят".

Така целувката, която боскьорът  залепи на репортерката Джени Суши е дошла "дюшеш" за чалгарката и е дала конкретен повод да сложи точка на връзката си с боеца.

Кубрат от много време насам обяснява, че иска да има деца, но едва, след като прекрати активната си състезателна кариера. Андреа пък вече е готова за наследници и нищо чудно скоро да има такива, но не и от Кобрата.