Искат да съдят Кубрат за цeлувката, той отвърна: Аз така празнувам, тя бе ок

След раздухването на прословутата целувка на Кубрат Пулев по устата на секси репортерката Джени Суши в социалните мрежи, за Кобрата стана напечено. Телевизията, където надарената мацка работи, явно има намерение да преследва по съдебен път бг боксьора и затова е задействала разследване по случая.

 

Работодателите на Дженифър Суши – „Vegas Sports Daily“, публикуваха официално становище за целувката на Кубрат Пулев:

„Добро утро, след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши е станала жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев. В момент, в който тя се опитвала да проведе интервю с него след срещата“, започва официалното  съобщение на сайта „vegassportsdaily.com“.

„Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса, за да предприемем правилните стъпки и действия след това злощастно събитие.“

„Искаме да стане ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Гордеем се, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, продължава становището.

„Това, което се случи на г-жа Суши бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. Второ – Vegas Sports Daily се гордее, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към публикациите ни и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място.“

„Г-жа Суши е ценен член на нашия екип и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”.

В същото време Кубрат отвърна лаконично чрез пост в социална мрежа: 

„Може да сте видяли мой клип след победата ми в неделя, на който целувам жена репортер в края на интервю. Всъщност Джени ми е приятелка и след интервюто аз бях толкова въодушевен, че я целунах. По-късно тази нощ тя се присъедини към мен и приятелите ми в празненствата по случай победата. На видеото след целувката и двамата се засмяхме и благодарихме един на друг. Няма нищо повече от това“, написа Кубрат Пулев.