Почти 7 хиляди вече се уредиха с билет за Night of the Jumps

снимка: БГНЕС

Почти 7000 билета вече са изкупени за Night of the jumps, Световния шампионат по мотокрос фрийстайл. Събитието е на 12 декември от 19.00 часа в Арена Армеец.

Оставащите билети са около 3000, които могат да бъдат закупени за невероятното състезание. В София ще стане ясен шампионът за 2015 година.

Преди Гран При България лидер в класирането с 182 точки е Давид Риналдо (Франция), пред Майкел Мелеро (180т, Испания) и Роб Аделберг (166т.Австралия). По традиция в края на сезона пък Българска федерация по мотоциклетизъм и Организационния комитет за Grand Prix Bulgaria организират Гала вечерта на шампионите по мотоциклетизъм за 2015 година.

Събитието ще се проведе в Парк Хотел Москва, град София. Вечерта на мотоциклетния спорт ще събере на едно място шампионите и техните подгласници от Националния и Източноевропейския шампионат по мотокрос, мотоциклетизъм на писта и ендуро, както и шампионите в Европейския шампионат по СуперМото в класовете SM Junior и S3.

Общо в награждаването ще вземат участие над 90 състезатели от България, Румъния, Гърция, Сърбия, Македония, Турция, Босна и Херцеговина, Кипър и Молдова. Отличията на СуперМото състезателите ще бъдат връчени лично от президента на ФИМ Европа – д.р Волфганг Сръб който е гост на събитието. /БГНЕС