Пламен Марков: Всеки фен на ЦСКА ще получи подарък на стадиона на 5 май

Спортният-директор на ЦСКА - Пламен Марковразкри любопитни неща около годишнината на клуба. Той обеща, че "армейците" ще направят нещо невиждано до този момент в България, което не е по силите на другите родни клубове.

Вижте какво сподели той пред официалната страница за "армейския" юбилей - "70 years CSKA Sofia" във Фейсбук:

Г-н Марков, защо трябваше срещата на 5 май между ЦСКА и Лудогорец да бъде местена на стадион "Васил Левски"?
- Това ще е апотеозът на целодневния празник, който смятаме да организираме по случай 70-годишнината на ЦСКА. Сигурен съм, че на тази дата можеше да напълним "Васил Левски" и при стария му капацитет от 70 хиляди. Щеше да е чудесна символика за празника ни. Смятаме, че максимално много привърженици на ЦСКА трябва да станат съпричастни на този празник, затова решихме да изместим мача на "Васил Левски".

Какво да очакват привържениците на ЦСКА на 5-и май?
- Ще го обявим съвсем скоро на пресконференция. Тази седмица имаме среща и с г-жа Фандъкова, за да доуточним някои подробности. Трябва ни едно "Да" от общината, за да направим нещо в Борисовата градина, което не е било по силите на друг клуб в България. Ще е празник, който ЦСКА заслужава.

От понеделник стартира продажбата на билети за мача...
- Като гледам какъв е интересът, мисля, че още до 20-25 април всичко ще бъде разпродадено. Само футболистите и треньорите искат да си купят над 500 допълнителни билета за срещата. Ще има и специален подарък за всеки един зрител, че да може винаги да си спомня тази 70-годишнина. Но да не разкривам повече неща, ще ги обявим на пресконференцията. Само ще кажа, че всеки, който носи ЦСКА в сърцето си, трябва подкрепя отбора в задаващите се два месеца на истината!