Петричев с психоатака: Колкото и годишнини да чествате, сте си самозванци от Ловеч!

снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на Лудогорец използва навечерието на дербито между ЦСКА-София и Левски, за да отправи психоатака към основния конкурент на "орлите" за титлата. Според боса на разградчани "червените" си остават "самозванци" от Ловеч, колкото и годишнини да честват и "колкото клонки да слагат на емблемата".

Това обяви той в публикация в социалната мрежа "Фейсбук" като отговор на нападките от страна на главния мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов. Вчера той заяви, че титлата е нагласена да отиде в Разград и ядоса допълнително шефовете на Лудогорец. 

Предлагаме ви публикацията на Ангел Петричев във "Фейсбук" без редакторска намеса:

"Здравейте приятели и фенове на Лудогорец! Много от вас ме питат защо не отговаряме на безкрайните лъжи и манипулации, които бълва Стойчо Стоилов. Ами много просто, ако хвърляш камък по всяко куче, което те лае, никога няма да стигнеш крайната си цел. Този господин вече толкова прекали, че съм убеден, че е омръзнал и на себе си. Очевидно е много силно желанието на шефовете на преименувания отбор да ги приемат за цесекари, но това няма как да стане с езика на омразата. Каквито искат клонки да сложат на емблемата, колкото и годишнини да се опитват да честват, те ще си останат отбора от Ловеч, който се премести в София с маркетингова цел (това не е моя излишльотина, а го написаха сами до УЕФА).

Винаги съм твърдял, че те ще станат ЦСКА едва, когато Левски и останалите отбори ги признаят. От векове се знае, че един цар става истински цар, когато го признаят съседните династии. Дотогава е обикновен самозванец. И ако в неделя има много левскари на мача, то е не защото го признават за вечно дерби, а защото им е пресен споменът от спечелването на четирите титли на Литекс. Не са кьорави как тече борбата и за петата. Каквито и алибита да се пласират по медиите.

С манипулации и насаждането на омраза не се върви напред".