Петричев: Пратих 350 билета на Росен Петров-Животното

галерия:

Изпълнителният-директор на Лудогорец Ангел Петричев изобщо не е притеснен от предстоящия сблъсък за първото място срещу ЦСКА на Разпети петък. Той изрази надежда, че ще се получи хубав двубой пред пълните трибуни на стадиона в Разград.

Петричев увери гостуващите фенове на столичния гранд, че ще получат перфектни условия за наблюдаване на възловия двубой от Първа лига. Ето какво още сподели той пред колегите от "Дарик Радио".

"В Разград сме направили вече доста големи мачове, така че това ще бъде поредният. Няма проблем, готови сме с организацията. По темповете, с които се продават билетите, смятам, че "Лудогорец Арена" ще бъде изцяло пълен за мача с ЦСКА. Очаквам една добра атмосфера като за един голям мач", каза Петричев.

"Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в Сектор "А". Знаете, че през еврокампанията настанявахме феновете на гостуващите отбори в този сектор. Има малко конструктивни промени по отношение на сигурността в този сектор. Сложихме предпазните заграждения от стария сектор за гости. Искам да успокоя всички привърженици на ЦСКА, които ще гостуват на този мач, че видимостта е перфектна от всяка една точка. Мисля, че ще имат доста добри условия да наблюдават мача. Днес изпратих 350 билета за София след разговор с Росен Петров. Той ще има грижата да ги дистрибутира във фен клубовете в столицата. Останалите 350 билети ще бъдат пуснати в продажба на касата на Сектор "А".

"Предвиджаме си традиционния лагер (б.р. преди мача с ЦСКА в петък). Момчетата тренират нормално. Естествено, с подходящата настройка. В крайна сметка, мач като мач. Изиграхме доста сериозни мачове през последните години. Не виждам да има нещо по-различно в предстоящия мач с ЦСКА. Аз лично съм оптимист. Надявам се да се получи един хубав мач, без да има напрежение, както на терена, така и извън него. Дано зарадваме хората с един хубав мач преди Великденските празници", завърши Петричев.