ЦСКА се хвали: На морето са луди по нас

Тази вечер ЦСКА заминава на лагер в Албена преди двубоя в Разград в петък. В официалния сайт на "червените" се появи следното съобщение:

Тимът ни предизвиква еуфория у местните жители още преди да е пристигнал на морето. В четвъртък (5 април) в 10:30 часа част футболисти и щаба на ЦСКА ще гостуват на кмета на Каварна Нина Ставрева, която е голям привърженик на нашия отбор.

След посещението в общината, играчите и треньорите ще зарадват децата в Целодневна детска градина "Здравец", като им подарят топки и календари с автографи. От детската градина армейците ще отидат на стадион "Калиакра", където ще поиграят футбол с част от футболните таланти в града.

ЦСКА ще дари фланелка с автографи за благотворителен търг, средствата от който ще отидат за стипендии на млади спортисти от Добрич. За да бъде спазена традицията за Великден, играчи и треньори на ЦСКА ще боядисват червени яйца в хотела.

Феновете от региона очакват в нетърпение тренировките на отбора, за да ги изгледат на живо, да се докоснат до своите любимци и да ги подкрепят преди важните битки до края на сезона. Мачът между Лудогорец и ЦСКА е на 6 април (петък) от 17:00 часа в Разград.