Петричев подпука Любо Пенев: Гонят го банки, кредитори и НАП

Шефът на Лудогорец Ангел Петричев използва личния си профил във Фейсбук, за да отговори на нападките, които треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отправи към шампионите. Изпълнителният директор на разградчани атакува жлъчно Чичовото за неговите треньорски качества, натрупани дългове и тежко загубени избори за президент на БФС.

Ето какво пише Петричев:

"Чета, че Любослав Пенев е казал, че никога не би работил за Лудогорец. По принцип, за да работиш на едно място първо трябва да те поканят. На нас даже и през ум не ни е минавало да каним за треньор Любослав Пенев. Достатъчно грижи си имаме, че да треперим кога няма да го пуснат да мине границата, защото го е подгонила някоя банка, кредитор или НАП.

А Лудогорец пътува много, защото играе редовно в Шампионска лига или Лига Европа. Казвам го за сведение на г-н Пенев, защото от изказванията му оставам с впечатление, че пропуска този важен детайл. Когато в един сезон си победил Хофенхайм и Брага изглежда логично да станеш шампион на България. Говоря само за последния шампионски сезон. Статистиката ни иначе е дълга.

Но явно цифрите не са силната страна на г-н Любослав Пенев. Когато опонентът ти за президент на БФС е спечелил 463 гласа на конгреса, а ти само 36, коментарите са излишни. Явно футболната общественост ти е казала: "Абе не ставаш за тази работа!!!".

Сега сме в очакване на поредното оплюващо интервю. Явно се гони някаква норма".