Палийски обеща: Всяка стотинка от УЕФА отива за Колежа

Босът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски бе изключително радостен за спечелената от неговия тим Суперкупа на България, след като "канарчетата" надделяха над Лудогорец с 5:4 след изпълнение на дузпи. Това бе първи подобен трофей във витрината на пловдивчани и Палийски оцени постижението.

"Щастието е огромно, кога Ботев е печелил два трофея за една година. Естествено, за всяка добре свършена работа ще има премии за футболистите", сподели доволният президент на Ботев.

Той разкри, че ръководството е решило да инвестира всяка една постъпила стотинка от участието на Ботев (Пловдив) в Лига Европа в реконструкцията на стадион "Христо Ботев". Това е невероятна новина за феновете на "канарчетата", които досега гледаха европейските мачове на любимците си на стадион "Лазур" в Бургас и издигаха банери, на които умоляваха ръководството да се завърнат у дома. 

"Всички премии които ще получим от Лига Европа ще бъдат вложени в изграждането на стадиона. Работим по този въпрос, трябва отнякъде да се започне. Водим преговори, надявам се с обществеността в Пловдив и заинтересовани хора да изградим стадиона", обнадежди привържениците Палийски.