Палас уволни Де Бур след само 4 мача и нито един гол!

снимка: twitter.com

Шефовете на Кристъл Палас уволниха мениджъра на тима Франк де Бур след само 4 мача начело на "орлите" от Лондон. Отборът тръгна кошмарно в английската Висша лига през тази кампания, записвайки 4 поражения, а още по-фрапантното е, че Палас не съумя да отбележи нито един гол в тези мачове. Босовете на клуба не са издържали и гилотината над холандския наставник вече е паднала, съобщават медиите на Острова.

Бившият селекционер на Англия Рой Ходжсън е големият фаворит за горещия стол на "Селхърст парк", а някои специалисти в Англия твърдят, че 70-годишният наставник вече е подписал двугодишен контракт с "орлите". Председателят на Борда на директорите Стийв Париш подкрепи Де Бур за работата му въпреки поредната загуба с 0:1 от Бърнли. Той заяви, че стартът е лош, но тимът трябва да се обедини и да изплува нагоре. Явно обаче притиснат от другите директори, Париш е решил да смени холандеца, чийто период начело на Палас може да се окачестви най-малко като "провал".

Самият Де Бур вчера обясни, че няма да издържи още дълго на "Селхърст парк", ако продължава с подобни резултати. Той все пак се надяваше да получи шанс от ръководството, но такъв рядко се среща от безмилостните английски ръководители.