Отиваме в Ливърпул за достойно представяне, каза Дерменджиев

снимка: partizan.rs

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от победата над Ботев (Пловдив) с 2:1 в Коматево, но е останал разочарован от множеството картони, които неговите футболисти получиха за 90-те минути в Пловдив.

"Ще им искам обяснение за картоните", лаконичен беше наставникът, след като играчите му си изкараха цели 5 картона, включително и за бавене на времето в края.

"Един мач, който имаше много заряд и за двата отбора. трябваше да бием, за да покажем това, което можем. Мотивацията за вътрешното първенство със сигурност е по-различна от тази за Шампионска лига, но играчите ме разбраха и съм доволен от това", сподели дерменджиев.

"Имахме 3-4 ситуации, в които можехме да вкараме и мачът да е по-спокоен. Не съм недоволен, но трябва да вкарваме, за да бъдем спокойно. При ранен гол, концентрацията намалява. Не можем да си позволим да губим точки.

Поздравявам Ботев и феновете на тима. Те са темпераментни и не мога да се сърдя за техните действия. Визирам определени освирквания. Когато един отбор е постигнал нещо, заслужава овации. Трябва да признаваме определени постигения", каза още Дерменджиев, който коментира и предстоящия двубой срещу Ливърпул.

"Очакванията ми са да отидем в Ливърпул и да се представим достойно. Очакваме и много различен мач. Футболът е феномен, всичко се очава от един мач. Лудогорец винаги играе за победа, но играеш толкова, колкото ти разрешат. В зависимовт от стойността на мача се избира тактическата постановка, която ще допринесе за най-доброто за отобра", каза още наставникът.