Основни единици в Левски не тренират

снимка: Булфото

Новото попълнение Рафаел Бастос направи първа тренировка с Левски на софийска земя, след като по-рано днес подписа договор за срок от десет месеца с вицешампионите.

Той проведе пълноценно занимание със своите съотборници, но от групата на "сините" се забелязваше отсъствието на част от титулярите.

Бастос, който ще играе като плеймейкър в състава на Левски, вече има няколко тренировки с новия си тим, като всички те бяха проведени по време на подготвителния лагер на тима в Кипър.

Само шест дни преди двубоя срещу Славия обаче се забелязва отсъствието на Владимир Гаджев, Даниел Димов, Ларсен Туре и Мирослав Иванов, което отслабва Левски в полузащитата и на крилата.

За Димов от доста време насам се говори, че може да бъде сложен на пейката, ако не подпише нов договор. Друго е положението обаче с Гаджев, Туре и Иванов, които страдат от травми и въобще не се появиха на тренировъчния терен. Левски играе срещу Славия на стадион "Георги Аспарухов" в събота от 16:15 часа.

Левски ще представи новите си попълнения от зимния трансферен прозорец във вторник, 18 февруари, от 13 часа в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ на "Герена". Както е известно, "сините" вече подписаха за десет месеца с Рафаел Бастос, а по-рано споразумения за договори с клуба постигнаха още Павел Чмовш, Аймен Белаид, Валери Божинов и Пламен Крумов.

По-рано през сезона Левски представи Антон Огнянов, който обаче получи тежка травма и ще пропусне мачовете до края на сезона. Той беше представен от спортния директор Христо Йовов, който ще отговаря на въпросите на медиите и във вторник.