Оргия с мацки и реки от алкохол провалила Юсейн Болт в Лондон (УНИКАЛНО ВИДЕО)

снимка: Инстаграм

Суперзвездата на леката атлетика Юсейн Болт, който не крие, че е голям любител на купоните, се развихрил с огромно количество ром и коняк преди последното си състезание в кариерата, пише "The Sun".

Във видеоклипа, който таблоидът публикува, се вижда как легендата в спринта се раздава на дансинга в къща в Западен Лондон дни преди финала на щафетата 4 по 100 метра на Световното първенство в Лондон.

Приятел, който е присъствал на партито сподели: "Той казваше "Здравейте" на всички и беше много, много игрив с жените. Видях го да целува едно от момичетата. Той беше там до 6 часа".

Всъщност, партито бе в чест на покойния състезател във високия скок Джърмейн Мейсън, който е приятел от детството на Болт в Ямайка.

Легендата на леката атлетика бе част от групата, която пътуваше с коли и мотори в Кингстън във фаталната нощ, пише offnews. Джърмейн се удари челно, а Болт беше един от първите, които се опитаха да му помогнат.

След това по време на погребението на Мейсън Светкавицата дори носеше ковчега му заедно с други спортисти - бившият футболист на Болтън - Рикардо Гарднър, както и Ян Гудисън, минал през Транмиър. Болт лично участва в изкопаването на гроба, каквато явно е традицията.