Олимпийската шампионка Алекс Начева: Дори не уча в спортно школо

Олимпийската шампионка при девойките в тройния скок - пловдивчанката Александра Начева, гостува снощи в "Шоуто на Слави". Прелестната дама, която е надежда №1 на България за бъдещи висини в леката атлетика при жените, показа, че има и дар слово.

На няколко пъти Алекс "пресече" опитите на Дъгия да се шегува с нея и остави страхотно чувство у зрителите, които не спряха да я аплодират.

ЕТО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ ТОВА, КОЕТО КАЗА НАЧЕВА:

Почнах да тренирам на 7-годишна възраст. Дъщерятя на Ива Пранджева има пръст в това да се занимавам с лека атлетика. Тя обаче продължи във волейбола, а аз се ориентирах в тройния скок.

На Олимпиадата се състезавах общо с 15 момичета. Най-голяма конкуренция ми беше испанка, с която имаме закачка на стадиона, но извън него сме близки.

Аз дори не уча в спортно училище, а в езикова гимназия. Ръководството на училището много ми помага и често ме разбира, когато нямам време за уроци по испански и руски.

Нямам гадже, защото съм се съсредоточила в спорта. Млако се изненадах,ч е съм №1 в света и чак сега осъзнавам какво съм постигнала.