Обрат в трансферната сага с Джеко и Челси

снимка: twitter.com

Босненският нападател на Рома Един Джеко все повече се отдалечава от уж договорения трансфер в Челси. 31-годишният таран бе гласен за сигурно ново попълнение на "Стамфрд Бридж", но в последния момент и "римските вълци" и "сините" от Лондон са променили своите позиции относно сделката, пишат таблоидите на Острова.

В Челси все още не могат да се разберат с босненския национал за личните му условия. Шампионите на Англия предлагат на Джеко същата заплата, каквато заработва и на "Олимпико" - 4 милиона евро на година. Това не удовлетворява бившият нападател на Манчестър Сити, който иска сериозно надвишаване. Иначе Челси ще удовлетвори желанието на Джеко да му предложи контракт до юни 2020 година.

Според италианските медии пък най-голямата пречка в момента е съвсем друга. На Ботуша гърмят, че шефовете на Рома в последния момент са решили да променят първоначалните си условия към "сините" от Лондон, що се отнася до трансферната сума за босненеца. Челси договори него и левия бек Емерсон Палмиери в пакет, но за момента нищо не е сигурно.