Няма напрежение за пари между Тончи Кукоч и ЦСКА

снимка: Булфото

Хърватският ляв бек на ЦСКА Тончи Кукоч не е в лоши отношения с ръководството на ЦСКА заради неизплатени задължения и не обмисля бягство от клуба, както се тиражираше в един интернет спортен сайт преди домакинството на Славия.

Според главния акционер на 31-кратните шампиони Александър Томов отношенията на двете страни са „перфектни“, въпреки че наистина Кукоч има да си получава „една комисионна, която ще вземе скоро“.

„Тончи е сърцат, можеше да реши мача със Славия, но ги спаси гредата. Отношенията ни с него са перфектни, той обича ЦСКА. Дължим му една комисионна, която ще получи скоро. Очевидно е, че със Славия играем трудно, изпускаме вече втори път победата срещу тях, но явно се мъчим срещу добре затворени отбори.

Нищо фатално не се е случило“, увери Томов пред микрофона на ТВ7.

Sporta.bg припомня, че Кукоч влезе в пререкания с вратаря на Славия Георги Петков след края на сблъсъка между „червени“ и „бели“ в събота. Хърватинът изблъска ветерана от противниковия отбор на път към тунела, след като, по думите на Кукоч, Петков е обидил жестоко него и семейството му.