Новият в ЦСКА с алкохолни изцепки в Румъния

Новият нападател на ЦСКА Стефан Николич е напуснал румънското първенство, защото е имал проблеми с алкохола и спазването на спортния режим, отбелязват медиите в северната ни съседка.

Видео на сайта cancan.ro показва как в малките часове на нощта Николич повръща от вратата на такси, очевидно употребявал значително количество алкохол. Други издания спекулират, че именно поради тази причина той е бил отстранен от отбора на Стяуа.

Според информация на медии в Румъния, в таксито е бил съотборник на Николич, който също е изхвърчал от редиците на гранда от Букурещ в следствие на пиянския скандал.

Николич подписа за 1.5 години с ЦСКА.

Роденият през 1990 година черногорец за последно игра в корейският Инчеон Юнайтед, където записа 7 мача, но не успя да се разпише. Николич е юноша на ОФК Београд. После преминава през тимовете на белгийският Лиерс и румънските Политехника Тимишоара и Стяуа.

За гранда от Букурещ Николич записва 48 мача и вкарва 7 попадения. Стефан бе в състава на румънците по време на мачовете срещу ЦСКА в Лига Европа преди няколко години. Футболистът има мачове за юношеския и младежкия национален тим на Черна гора.