Нокаут за 2 минути и 11-а победа за Тервел Пулев

Тервел Пулев извоюва своята 11-а победа от 11 двубоя. Тази нощ той буквално смаза за 2:06 минути американеца Армандо Анкона. Двубоят се игра "Олстейт Арена" в Чикаго и премина изцяло под диктовката на брата на Кобрата. Тервел започна срещата с мощни удари по Анкона. Ляво кроше свали американеца, който се изправи на крака и направи опит да продължи боя след отброяването. Последва нова атака на Пулев и всичко приключи за 2:06 минути.

ВИЖТЕ БРУТАЛНИЯ НОКАУТ ТУК

Тервел получи много силна подкрепа от българската общност в Чикаго и бе посрещнат с бурни овации и развяти родни трибагреници. Балансът на Пулев вече е 11 победи от 11 мача, като 10 от тях са с нокаут. 

Следващият двубой на Тервел Пулев е насрочен за 27 юли, когато в Ларедо, Тексас за първи път ще се боксира в 10 рунда.

Малката Кобра остана изненадан от бързата развръзка в 11-ия си мач на професионалния ринг. "Аз и треньорът ми бяхме подготвени тактически двубоят да продължи повече. Съперникът ми още вчера се заканваше. На кантара ми каза: "Аз ще те хвана!". Мислех, че е приготвил нещо повече. Всеки един удар можеше да е последен. Попадна един точен, дори не го обмислих както трябва", каза Тервел пред bTV. 

Той сподели още, че няма официално насрочена среща, но най-вероятно ще излезе отново пред чикагска публика през есента, когато промоутъра на братята Пулеви Ивайло Гоцев, подготвя силна гала вечер с участието на двамата.

"От тук нататък няма насрочена среща, но с мениджърите ми коментирахме, че може за някаква титла да играя", каза още той.

Мачът срещу Анкона бе игран пред близо 6000 зрители, като голяма част от тях бяха българи. След категоричната си победа, Тервел се поклони на всички, които го подкрепяха около ринга.

"Как няма да им се поклоня?! Това са хора, които милеят за българското. Това ги е довело. Благодарен съм им, че продължават да подкрепят българското", завърши той.