Никола Кемилев разби конкуренцията на седмия снукър турнир у нас

снимка: Жаклина Симова

Никола Кемилев триумфира в седмия ранкинг турнир от календара на Българската снукър федерация, който се проведе в спортен клуб „Де Ниро“ и клуб „Стършел“в Пловдив. Той се справи с Братислав Кръстев на финала след категорична победа с 4:0 фрейма.

Двамата най-добри играчи през сезона повториха финала от последния турнир, но този път Кемилев  взе реванш като не остави шансове на своя съперник.

Никола Кемилев показа страхотна форма през целия уикенд като даде само два фрейма на своите съперници и спечели втори трофей през сезона.  По пътя към финала той се справи сВеселинТодоров, Калин Върбанов, СалимОтти и ТеодорЧомовски. Брандо записа трудни победи с по 3:2 фрейма над Ивайло Пеков и Христо Сираков, за да се класира за финала.

Теодор Чомовски и Христо Сираков, които допълват топ 4 в националната ранглиста отпаднаха на полуфиналите.

Това е втора титла през сезона за Никола Кемилев. Братислав Кръстев остава лидер в ранглистата след четири спечелени турнира. Ивайло Пеков също записа един успех през сезона.

Следващият турнир от календара на Българската Снукър Федерация е  Републиканското първенство по снукър, което ще се проведе в спортен клуб „Академията“ на 16 и 17 април.