Най-секси съдийката в снукъра ще ощастливи българските фенове на играта

Една от най-големите снукър звезди Михаела Таб ще зарадва своите фенове в София. Шотландката пристига в България за турнира “Efbet Eleven 30”, където един срещу друг ще се изправят Рони О‘Съливан и Марк Селби.

Големите звезди на снукъра ще се срещнат първо в София на 30 септември в зала „Универсиада“. Ден по-късно домакин на сблъсъка ще бъде зала „Колодрума“ в Пловдив.

Михаела Таб пристига в България още на 28 септември. Ден по-късно тя ще се срещне с фенове за автографи в спортен клуб „Академията“ на бул „Тодор Александров“ 64 около 18:30 часа.

Преди това Михаела Таб ще има среща с българските снукър рефери, където ще бъдат обсъдени някои от проблемите на спорта и трудностите пред реферите.

Българската асоциация на реферите се ползва с голям международен авторитет като българските съдии вече са неизменна част от големите международни турнири.

Билетите за двубоите между Рони О‘Съливан и Марк Селби са на привършване. В Пловдив бяха пуснати нови билети по 20 лева след изчерпване на останалите ценови категории. Ценните хартийки се разпространяват от Eventim и тяхната партньорска мрежа.