Никол чака Гришо и скъпи гости за първата си Коледа в Ел Ей

Прелестната Никол Шерцингер разкри, че чака скъпи гости за Коледа. Гаджето на Григор Димитров за първи път ще посрещне големия празник в Лос Анджелис. Освен това певицата почти призна, че с нея ще бъде и Григор Димитров, защото чака най-скъпите си хора за празника.

„Не мисля, че преди съм празнувала Коледа в Лос Анджелис. Обикновено ходя в Хавай за празника или пътувам до Тенеси, където живеят сестрите ми. Моите племеннички означават много за мен. Ще трябва да им подготвя специална стая. Живея сама в огромно жилище, а обикновено не каня гости у дома за празника. Радвам се, че ще събера семейството си на моето място през тази година“, призна певицата.

„Обикновено за Коледа и за Деня на благодарността приготвяме едно и също меню – пуйка, шунка, сладки картофи, броколи, сирене и много сос „Грейви“, призна 39-годишната американка пред сп. „Луук“.

„Доволна съм, че големият ми дом в Ел Ей ще приеме семейството ми. Докато участвах в „Котките“ на Андрю Лойд Уебър в Лондон живеех в апартамент с малка кухня. Магазините също не бяха като тези в Америка и беше малко трудно. Тогава бях поканила цялото семейство и ни беше тясно, но въпреки това прекарахме най-добрата малка Коледа в живота си“, обясни гаджето на Григор Димитров.