Ники Михайлов е вбесен след поредната издънка на Левски

Опитният страж на Левски Николай Михайлов е меко казано бесен след поредния слаб мач на Левски, в който само и единствено съдията спаси "сините" от загуба у дома в дербито с Ботев (1:1). Синът на Боби Михайлов каза доста неща, които влияят зле на тима:

"Общо взето измъчихме сините фенове. Трябва да гледаме реално, аз се опитвам винаги да го правя. След червения картон не успяхме да намерим ритъма. Ние играчите сме виновни Нито феновете, нито ръководството, нито треньорите. Сами сме си виновни. Слаб мач за Левски. Ботев не ни изненадаха, дори играха по-слабо от очакваното , а най-добрият им играч го нямаше. Не знам какво да кажа сега на феновете. Жалко за всички фенове. Разочарованието е голямо за нас и тях. Трябва да гледаме реално".

"Много неща има да се оправят в клуба и тима. Опитахме се, като се доближихме и върнахме ентусиазма за малко. Бяхме близо, но сега пак ще се опитаме да го направим в оставащите девет мача. Играта ме притеснява. Търпението на хората отдавна е изчерпано. Трудно е да се намерят думи, за да се обясни на феновете. Много съм разочарован от играта. Слаб мач от двете страни. Те имат пет рикошета и един удар през 10 човека, а ние и това нямахме. Съжалявам".

"Много ми е трудно. Изпитвам дискомфорт, като не знам какво да кажа на феновете. Ние няма какво да се събираме, след като не сме се разделяли. Колективът се е подобрил от моето идване. Нямаме проблем с това. Ние нямахме лесен мач досега. Дори с Верея ни вкараха три гола, а преди това имахме толкова за пет мача. Всичко това показва, че ако не си концентриран, изпитваш проблеми. Говори се на играчите, за емблемата, за Левски, за историята на тима, но явно някъде в превода нещата се губят".

"Капитанската лента? Живко е показал през годините, колко мача има и колко титли има в Левски. Нормално е ръководството да си вземе решение. Така са решили. Това е най-малкият ни проблем сега. Няма драма с капитанската лента, а в играта на Левски. Това трябва да се промени възможно най-бързо", завърши Михайлов.