Неви Владинова: Гимнастиката ми пречи да вдигна сватба

Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика (индивидуално) Невяна Владинова завоюва преди няколко дни първия си медал от световно първенство – бронз на топка в Песаро (Ит). Той обаче е плод на почти денонощни тренировки и грацията трудно намира време за странични занимания. Специално за Novsport.com Неви разкри, че именно натовареният й график е причината тя да не успее да организира сватбата си.
 
Още след олимпиадата в Рио де Жанейро се заговори, че чаровната грация се е сгодила за приятеля си Веселин Манолов и това лято се очакваше тя да се омъжи. За сега обаче тържеството се отлага. Веско беше на летище София преди няколко дни и посрещна своята любима след успеха й на световното.
 
„Все някога ще има сватба. Сега обаче графикът ми е много натоварен, а аз искам ако се омъжвам, празникът да е незабравим, всичко да е както трябва. Ще ми е трудно да ги съчетая двете неща – тренировките и организация. Наистина сега имам малко почивка, но за 10 дни няма как да спретна сватба. Има време, някой ден ще има и сватба”, разкри пред Novsport.com Неви.
 
Годеникът на гимнастичката се Веселин Манолов е част от популярната брейк група „Енерджи Крю“, като има и изяви с трупата на Нешка Робева. Иначе младежът е счетоводител по професия.