Недялков на изпроводяк: Мразя Левски, Стоичков ми се обади (ВИДЕО)

Антон Недялков вече е играч на Далас от Мейджър Лийг Сокър. Той бе продаден за солидна сума на тексасците, а това отприщи вълна от недоволство сред феновете на ЦСКА-София. Те се ядосаха, че основен играч се разделя с клуба.

Защитникът застана пред камерата на официалния сайт на "червените", за да разясни всичко около трансфера, плановете си за бъдещето, чувствата, с които напуска Армията и др. интересни теми. Освен това Антон директно призна за вмешателство на Христо Стоичков в трансфера и разкри, че Кмата му се е обаждал по телефона.

"Изпитвам смесени чувства. Играх за един от най-добрите отбори в България. Не ми е много приятно, че напускам сега, но така се случи. Дойде добра оферта и ръководството преценихме, че трябва да отида, за да надградя над качествата си и да добия опит. Опитаха се да ме задържат, но моето желание бе, ако има добра оферта, да я приема. След време може пак да се върна и да играя за ЦСКА. С удоволствие бих го направил.

Не съм мислел, че мога да имам кариера в САЩ. Мислел съм, че мога да отида на почивка там. Искал съм да играя някъде в Европа, но не съм разочарован от решението си. Рискувам и се надявам да се получат нещата.

Хората там се опитат да развиват клуба. Не мисля, че ще ми е трудно. Все пак съм защитник. Христо Стоичков ми се обади и ме поздрави. Щом казва, че се е намесил, значи е изиграл роля.

В съзнанието ми ще остане невероятната публика на ЦСКА. Без нея нямаше да успеем да направим толкова неща през последните 2 години. Винаги настръхвам, когато чуя феновете и съм си казвал, че трябва да дам максимума от себе си. Имам доста любими моменти, особено когато съм бил Левски. Той е най-големият ни враг и аз винаги съм го мразел. Играеш, за да може хората да оценят труда ти.

Тренирам от малък и хората са ми казвали - работи, за да ти се отплати трудът. Това е начинът - максимално себераздаване на тренировки. Никога не съм си мислел, че ще играя за ЦСКА, но когато стъпих тук всичко се обърна. Ако мога да се върна след време, ще е най-невероятното нещо, което мога да направя. Надявам се тази година да спечелят възможно най-много купи. Този отбор ще остане в сърцето ми. На феновете ще кажа да не ме упрекват за решението, което съм взел. Пожелавам успешна година, шампионска титла и марката ЦСКА да прославя България", заяви Недялков.