Неделев се върна с гол в Ботев, Висла прасна пловдивчани

снимка: botevplovdiv.bg

Ботев загуби за сефте от началото на зимната си подготовка. Канарчетата паднаха от Висла Краков с резултат 1:3 във втората си контрола на лагера в Анталия. 

Тодор Неделев изведе канарчетата напред в резултата. Рахави Куфуети се измъкна чудесно по лявото крило и центрира в полето на поляците, където Неделев бе оставен сам и с глава вкара първия си гол за 2016-та година с екипа на "жълто-черните".

2 минути преди края на полувремето с хубав удар от границата на наказателното поле поляците изравниха резултата с попадение на Малецки. Брожек бе точен за 1:2, след като в състава на Ботев бяха извършени редица смени, а само двама футболисти на жълто-черните на терена към този момент бяха над 23 години. Накрая младите футболисти на Ботев отново се пропукаха и допуснаха трето попадение, което отново бе дело на Брожек.

На вратата Ботев започна с Викотр Голас, двойката централни защитници пред него бяха Кристиан Димитров и Орлин Старокин, а като крайни бранители стартираха Йордан Христов и Игор Ощипко. Пред карето в отбрана Милен Гамаков, Лъчезар Балтанов и Мариян Огнянов действаха зад изнесения в предни позиции Грегъри Нелсън, а по фланговете бяха поставени Рахави Кифуети и Тодор Неделев.