Георги Пеев вече е помощник-треньор в "българския" Амкар (Перм)

Полузащитникът и втори капитан на руския Амкар (Перм) - българинът Георги Пеев разказа за хода на подготовката на отбора на лагерите и за своята нова длъжност - играещ треньор.

"Приятно е, разбира се, но никаква еуфория няма по повод това решение, каза Георги Пеев пред клубния сайт. Засега няма особена разлика в сравнение с това, което беше преди тази длъжност. И преди треньорският щаб понякога се съветваше с мен, а аз както и преди тренирам и участвам в мачовете. Като цяло - нищо не се е променило.

Що се отнася до лагера, терените тук не са от особено качество, но всички работят, натоварванията се постепенни и което е важно - няма контузени. Що се отнася до мен лично, ще кажа, че последните 4-5 лагера бяха доста по-тежки от сегашния и аз се чувствам сега значително по-добре, отколкото тогава.

Към плюсовете бих отнесъл и отборите, с които ние играем, сред които има шампион на Узбекистан и победител в азиатската Шампионска лига. Но дори и на този фон ние не изглеждаме зле - победа и три равни мача. Като цяло подготовката протича нормално", каза Пеев.