Неделев хвърли патериците

снимка: Булфото

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев се похвали след срещата срещу Литекс, че вече ходи без патерици и скоро ще започне по-сериозни натоварвания.

Националът на България получи тежка контузия в началото на сезона, като ще се възстановява до декември месец. От началото на 2014 година той ще е част от Майнц, но все пак се надява да поиграе още малко за родния си тим, който днес спечели срещу Литекс с 2:1.

"Вчера свалих патериците и започвам раздвижване. НАдявам се, че до декември ще вляза и ще изиграя поне един последен мач за Ботев", изрази надежда младият талант, който през зимата отива в Майнц 05.

"Видяхте, че днес Вандер игра на моето място и вкара гол. Не мисля, че липсвам на отбора. Ръководството на Майнц 05 знае за възстановяването ми, очакват ме.

Не съм имал сериозна оферта от Тотнъм. Германия си е Германия, първенството е силно и се надявам да се развивам", за пореден път комнтира Тошко слуховете, че е отказал офертата на Тотнъм.

Крилото отдели време и да защити отбора и треньора от критиките, които летят по техен адрес от феновете на отбора, които призовават за кардинални промени и дори смяната на Станимир Стоилов.

"Не мисля, че трябва да се реагира бурно - момчетата днес спечелиха. Играчите не трябва да се плюят. Стоилов е добър треньор и направиха добре, че го оставиха в отбора", завърши националът.