Не е хубаво да си прекалено наперен

снимка: БТА/AP

Трагичният сезон за Лос Анджелис Лейкърс скоро ще приключи, но вчера беше силна вечер за "езерняците". Те поставиха рекорд за най-резултатна четвърт в историята на организацията, отбелязвайки 51 точки срещу Ню Йорк Никс.

Така те записаха и втора поредна победа, която обаче не помага на отбора с нищо - той ще завърши извън първите 8, а всеки успех ще накърни шансовете на тима за по-висок избор в драфта.

Добрата игра на тима вчера обаче не замаскира проблемите, които имат Лейкърс през сезона. Въпреки това на някои играчи, незнайно как, не им липсва самочувствие.

Типичен пример за това е Ник Иънг, който вчера записа силен мач, но се държа достта надменно, въпреки че отборът му е сред най-слабите в лигата. Грозно впечатление направи реакцията му, при която той стреля тройка и просто се обърна с гръб и почна да празнува.

Да, ама топката не влезе в коша, а Иънг стана за смях на цял свят. Видеото с реакцията му бързо обиколи социалните мрежи, а подигравките към играча изместиха акцента от рекордната за "езерняците" вечер.