Нашият Русев ще се бори за световната титла в кеча

Пловдивската звезда в кеча Александър Русев ще се бори за световната титла в най-голямата кеч федерация WWE. В последното издание на "Разбиване" Русев победи Миз и по този начин си осигури бой за титлата срещу шампиона Ей Джей Стайлс.

Шоуто в Толедо бе страхотно като серия от двубои трябваше да определи съперника на Мирослав Барняшев във финалната битка за вечерта. В крайна сметка негов съперник бе Миз. Двамата направиха много интересен мач, но в края ритника "Мачка" и хватката за предаване на Русев бяха решаващи и неговият съперник се предаде, пише sportal.bg. Така на турнира "Екстремни правила" Русев ще срещне Стайлс в опит за първи път да спечели титлата на федерацията.

За първи път, досега не съм имал възможността да изляза за шампионската титла на WWE. Нямаше как да пропусна тази възможност. Очаквам с нетърпение да срещне Ей Джей Стайлс на "Екстремни правила", заяви след мача Русев. Той обаче изрази недоволство от своя верен помощник Ейдън Инглиш, който си направи неуместна шега със Стайлс на ринга и отнесе едно кроше от шампиона.