Нагло! Любо Пенев пак нападна съдиите, за да ги опитоми

Треньорът Любослав Пенев говори пред медиите преди мача срещу Ботев в Пловдив утре. Първият полуфинал за Купата на България ще започне в 19:00 часа във Футболен комплекс "Ботев 1912". Чичовото отново нападна съдиите, явно в опит да повлияе на решенията им утре и да нагнето допълнително напрежение у тях. В случая иде реч за рефера Николай Йорданов, който няма да е изненадващо да удари яко рамо на "червените" срещу "канарчетата", които на тази фаза на турнира и миналата година бяха порязани.

Вижте пълен запис на пресконференцията във видеото.

"Тиаго е единственият, който няма да бъде в групата за мача утре. Ще го подготвим евентуално за събота", разясни треньорът. "Два мача са, трябва да ги изиграем много разумно, и утре, и след една седмица, два мача са и не бързаме за никъде", категоричен беше той.

"Опитват стрелба отдалеч, имат добър състав, с лидери, техничен отбор, разчитат на домакинските мачове. Очаквам един интересен мач утре", сподели Пенев

"Ние се съобразяваме с всички отбори, познаваме силните и слабите им страни, ние ще опитаме да наложим нашия стил на игра и да контролираме мача, това е идеята. В момента ни интересува само утрешният мач, нашето внимание е насочено само върху мача утре, нищо друго. Статистиката не ме притеснява", коментира специалистът.

"Явно няма други съдии, въртят се едни и същи при нас, главен, страничен, четвърти и така, обкръжени сме, но ние ще се борим до края. Аз не знам как изобщо, с какъв морал и каква етика се осмеляват да ни правят такива назначение, този човек, който беше безобразен преди 2 седмици, жалко, жалко, че не се мисли за футбол", заяви старши треньорът.

"Говорят си на ушенце, тихичко, знам ги аз", изригна Ел Голеадор.