Надал се реши - жени се през есента за прелестната Мери, иска дете

галерия:

Считаният от много фенове и специалисти за тенисист №1 в историята Рафаел Надал разкри, че се е сгодил за приятелката си. С къдравелката Мери Перело са заедно вече 14 години. Матадора е предложил брак на брюнетката в Рим преди осем месеца. Очаква се двойката да официализира всичко идната есен. 

Мария Франциска Перело е 30-годишна и по образование е застрахователен агент. Красавицата всъщност работи като директор на благотворителната фондация на Рафа, от около десет години насам.

article-0-01E5CD7800000578-801_468x347.jpg
 
32-годишният Надал, който наскоро загуби финала на Откритото първенство на Австралия, не крие желанието си вече да стане баща. Той е споделял в интервюта, че е "семеен тип" човек и че очаква с нетърпение да има собствено потомство в не толкова далечното бъдеще.
 
Според списание Hello двойката планира есенна сватба, която трябва да се състои в родното място на испанския топ спортист - остров Майорка.
 
Влюбените се срещат през 2005 г. но за разлика от другите жени и приятелки на известните тенисисти, Мери рядко обикаля света по турнири с любимия си.
 
Перело е казвала в интервюта, че нарочно не пътува често с Рафа, за да не му се пречка. Тя е заявявала: "Да съм навсякъде с него, не би било добре нито за него, нито за мен. Той се нуждае от пространство, когато се състезава, а само идеята да се мотая около него по цял, ден ме измъчва".

06533406.jpg