Набират доброволци за Европейското по спортна гимнастика

снимка: SPORTA.BG

Организационният щаб на Европейското първенство по спортна гимнастика за мъже и жени – София 2014, набира доброволци за качественото и професионално протичане на състезанието.

В оставащото време до началото на турнира ще бъдат приемани кандидатурите на всички, които желаят да помагат в осъществяването на събитието.

Като част от задълженията на доброволците ще са: придружаване и превод на отборите участници, акредитация, помощ в организацинния процес, пропусквателен режим, основна и тренировъчна зала екип, медии, протокол, информационни точки, логистика, транспорт, церемонии, фотографски услуги, строене на състезателна зала и други.

Присъединявайки се към екипа на Европейското първенство по спортна гимнастика за мъже и жени – София 2014 не само ще имате шанс да се докоснете до красивия и труден спорт, какъвто е спортната гимнастика, да наблюдавате европейските сили в този спорт на живо, но и да натрупате опит в организацията на спортни събития, комуникации и работа в екип. Уверяваме Ви, че за всеки от Вас участето в мероприятието ще остане незабравим спомен.

Желателно е доброволците да са от София, тъй като няма да има възможност да им бъде осгурено настаняване, ако са от друг град.

Всички желаещи да се присъединят към екипа на Европейското първенство по спортна гимнастика за мъже и жени – София 2014, трябва да се регистрират на официалната страница на събитието http://mag.sofiagymnastics2014.com/volunteers.html, като попълнят формата за доброволци. Там ще намерите и изискванията към кандидатите за доброволци в различните области на дейност.