На Роси му писна от Черната сила

Старши-треньорът на Левски - Делио Роси е отчаян от моментните изяви на Жуниор Мапуку. Италианският специалист отписа Черната сила от сметките си за титулярните 11, пишат колегите от "България днес".

Таранът, който бе привлечен от Берое, стартира ударно с екипа на "сините", но напоследък отстъпва значително на другия нападател Серджиу Буш. Той получи поле за изява срещу Монтана за Купата на България, но разочарова с представянето си. 

Черната сила натрупа доста негативни точки със "синия" екип. Не се връща да помага в защита и играе доста егоистично. Позволява си и да се сърди, когато е сменен или играе малко като резерва. Това никак не се харесва на Роси, който е известен със строгата дисциплина, която налага в отборите си, пише още изданието.

Италианският наставник на "сините" не е доволен от физическата форма на Мапуку. 27-годишният таран в повечето случаи играе силно само в едно от полувремената. Твърди се, че Роси ще продължи да залага на Буш, който най-вероятно ще стартира и срещу Лудогорец днес. През зимата пък Левски ще търси нов централен нападател.