На "Герена" не искат боклуци, отхвърлили над 50 предложения

снимка: levski.bg

Левски е отхвърлил предложения за над 50 потенциални нови попълнения, пише "Меридиан мач". На 26-кратните шампиони са били предлагани много играчи, но старши треньорът Делио Роси и ръководството не са харесали нито един.

"На този етап трудно може да се намерят свободни или евтини класни играчи. Повечето от тези, с които ни заливат агентите, не стават за нищо", коментираха от "Герена" пред изданието.

"Сините" търсят класни попълнения в атака, след като заздравиха отбранителния вал с Аймен Белаид. Шефовете на Левски са набелязали няколко души, но в момента не се водят преговори за нито един футболист. Причината е, че последната дума има Роси, а той не е убеден в техните качества.

Междувременно ръководството все още не успява да приключи успешно мисията с подновяването на договорите на Божидар Митрев, Роман Прохазка, Васил Панайотов и Димитър Пиргов. Ако шефовете на "Герена" не побързат с контрактите на тези играчи, те ще са свободни да си търсят нови отбори още сега или да си тръгнат като свободни агенти през лятото.