Бранител и таран тренират с Лудогорец, Кешеру спазарен за Турция?

снимка: ludogorets.com

Лудогорец най-вероятно ще се сдобие с две качествени попълнения през зимната пауза, тъй като с родния шампион тренират защитник и централен нападател. Информацията е на "24 часа" и гласи още, че двамата футболисти ще проведат подготовка с "орлите" по време на лагера в Турция от 8 януари до 3 февруари.

Имената на набелязаните играчи обаче остават в тайна. От Лудогорец дори крият тяхната националност. Футболистите са предложени от спортния директор и главен скаут на разградчани Методи Томанов, който ги е наблюдавал на живо в последните месеци.

В същото време Лудогорец е близо да спазари голмайстора си Клаудиу Кешеру в Турция. Местният Акхисар Беледие на практика е договорил румънеца и само трябва да се разбере с него за личните му условия, съобщава "Фотомач" от южната ни съседка, цитиран от "Гонг".

Според турците при трансфера на Кешеру в касата на Лудогорец ще постъпи 1 милион евро. Това е перфектна за разградчани сума, тъй като контрактът на румънския нападател бе до лятото на 2018 и "орлите" щяха да го изпуснат като свободен агент.