Мурсия: Работим отлично с Гонзо

снимка: БТА

Старши-треньорът на Левски Хосе Мурсия изрази задоволството си от първата си победа начело на "сините" в А група.

26-кратните шампиони стигнаха до 1:0 над Локомотив (София), с което временно се тушира напрежението на "Герена" след слабия старт на сезона.

"Чувствам се по-спокоен, доволен съм от победата, но най-вече се радвам от представянето на играчите, тази победа е за тях.. Това беше важна победа за нас, заслужавахме я. Трябва да отдадем и заслуженото на феновете, които винаги ни подкрепят", коментира след срещата Мурсия.

"Разбира се, за да влезем по-здраво в мачовете, ще изискваме още много неща от играчите. За да бъде по-убедителен резултата, трябва да бележим от чистите си положения. Резултатът трябва да е толкова убедителен, колкото е и играта ни.

От начало знам какво значи Левски, както и цял свят. В днешно време има много напрежение, така че съм свикнал с това. В крайна сметка, Левски е най-големият клуб в България, така че е нормално. По начина, по който работят момчетата, а и с методите, които използваме, съм спокоен.

Усещам подкрепата на Георги Иванов и работим много добре.  Мисля, че нещата ще се получат", каза Мурсия по повод слуховете за предстоящо негово уволнение.