Мъри напуска Астана! Елитен агент разкри кога

снимка: fca.kz

Станимир Стоилов ще напусне настоящия си клуб Астана през лятото, разкри елитният агент Рустам Раджабов. Той е специалист по футболните въпроси в бившите съветски републики. 

Както знаете, Мъри преподписа с казахстанския шампион тази зима след засилени спекулации, че ще напусне. Той бе гласен за национален селекционер на Казахстан, но сделката пропадна. През лятото на 2018 обаче родният специалист ще застане начело на националния отбор на страната, разкри Раджабов.

"Няма дим без огън. Да, Станимир Стоилов ще напусне, но не веднага. Доколкото знам, той ще си тръгне от Астана не сега, а през лятото. В момента той е нужен като въздуха на Астана и ако бъде пуснат да си ходи сега, това ще е нелогично, особено с оглед на предстоящите мачове в Европа", заяви агентът.

"Мястото му ще бъде заето от Роман Григорчук, който е голям треньор. Той ще продължи успешните традиции на Стоилов. Самият българин може да изчака да поеме националния отбор до лятото, защото тимът няма мачове дотогава, а той познава всички играчи и няма да му е нужно време за адаптация", сподели Раджабов, цитиран от "Гонг".