Мойс: Загубата от Ливърпул не променя нищо

снимка: БТА/AP

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс изрази увереност, че клубът отново ще започне да побеждава и ще върне силната си форма.

След унизителната загуба 0:3 в дербито срещу Ливърпул на „Олд Трафорд“ медиите в Англия получиха нов сериозен повод да спекулират с бъдещето на шотландския специалист.

„Нищо около моето бъдеще не се е променило след загубата от Ливърпул. Имам страхотна работа, знам точно посоката, в която трябва да върви отбора. Сезонът не се развива по желания начин, но имам няколко идеи, с които ще вкараме клуба в правилната посока“, увери Мойс.

„Най-важното нещо сега е да преодолеем Олимпиакос. Ако го направим, ще получим мощен психологически импулс. Винаги феновете са ни давали страхотна подкрепа на „Олд Трафорд“ и очаквам същата атмосфера утре.

Собствениците са ми дали уверение, че мога да продължа с работата си без притеснение. Този клуб не работи с краткосрочни планове, а с дългосрочни. Естествено, че такава загуба от конкурент е много разочароваща, но ние просто ще продължим към следващия мач в програмата си“, каза още Мойс.