Мощен скандал с проститутки разтресе баскет тима на САЩ - вижте какви ги вършат звездите от НБА

снимка: thebiglead.com

Баскетболисти от националния тим на САЩ бяха спипани в бардак. ДеАндре Джордан, ДеМаркъс Козинс, ДеМар Дерозан и още трима техни колеги се отдали на як купон в заведението, вместо да тренират за предстоящите си мачове. Хванатите в крачка звезди от НБА се оправдаха, че са попаднали на скандалното място без да искат. Служителите на бардака били инструктирани да казват по телефона на потенциални клиенти, че предлагат единствено СПА услуги.

Баскетболистите, уж търсещи релаксиращи процедури, веднага напуснали мястото, след като разкрили истината, заяви източник. "Момчетата са усетили, че това не е правилното място и моментално си тръгнали", разкри източник пред TMZ.

За ужас на спортистите фотоси от мястото, обявено от "Ролинг Стоунс" за "един от най-лъскавите бардаци в Рио", веднага обиколиха мрежата. На тях се вижда, че хич не са объркали мястото, а даже си прекарвали повече от добре. Козинс е щракнат как се прегръща с местна мадама, докато ДеАндре Джордан удря питиета на бара.

Пикантните разкрития принудиха приближените на баскетболистите да скалъпят нова версия. Според нея момчетата просто изпили няколко питиета и нищо повече. Баскетболистите на САЩ бяха обвинени преди старта на Игрите, че от идват до Рио единствено на почивка. Гигантите даже наеха огромен круизен кораб, в който да живеят под предлог, че олимпийското село е прекалено опасно.