Младенов: Играч като Соарес досега не сме имали

снимка: БТА

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов похвали отбора на Ботев за силната игра през първото полувреме, когато играчите на пловдивския тим удържаха "червените" до 0:0, а и имаха ситуации да отбележат.

В крайна сметка обаче 31-кратните шампиони триумфираха в средата на второто полувреме с гол на Тони Силва и продължиха серията си от 6 поредни мача без загуба.

"Мисля, че това, което Ботев направи през първото полувреме заслужава похвали. Имахме само две ситуации. Те затваряха много добре пространствата и бяха много агресивни. През второто полувреме нещата се получиха, както ги желаехме. Играхме много по-добре. За това помогнаха и смените“, сподели Езкекутора на Ливърпул, който похвали и феновете.

„Феновете днес са фактор, който стимулира играчите да вземат мача", каза Младенов, който се изказа много ласкаво за Соарес, който беше в основата на гола.

„Луис Соарес може много повече. Ние такъв човек като него не сме имали до този момент. Той се намира във форма, в която може да ни помага във всеки един мач", каза треньорът на "червените".