Мирела Демирева ще гледа Рони О'съливан на живо

Сребърната медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро Мирела Демирева ще бъде специален гост на двубоя между Рони О‘Съливан и Марк Селби в зала "Универсиада".

Двамата майстори на щеката излизат един срещу друг в турнира "Efbet Eleven 30" в София на 30 септември. Ден по-късно те ще покажат своите умения пред пловдивската публика в зала "Колодрума".

Мирела Демирева спечели сребърен медал в скока на височина на олимпийските игри в Рио като изравни личния си рекорд и достигна до височина от 197 сантиметра. Българската гордост ще бъде сред вип гостите в зала "Универсиада".

Билетите за двубоя са почти продадени като последните бройки може да намерите в мрежата на Eventim. Марк Селби пристига в България като действащ световен шампион и финалист в първите два турнира за сезона.

Рони О‘Съливан пък ще търси най-добрата си форма този сезон с поредица турнири. Миналият сезон Ракетата участваше предимно в демонстративни двубои.

Зрителите у нас ще имат уникалния шанс да видят новите серии Eleven 30, където всеки играч има по 30 секунди за удар и се играе до победа в 6 фрейма.