Милър върза тенекия на Кубрат, Кобрата гледа към Фюри

Американският боксьор Джарел Милър отказва да се бие с Кубрат Пулев в София, разкри промоутърът на Милър - Дмитри Салита, пред "Скай Спортс". Двамата трябва да се срещнат в елиминационен двубой за титлата на Международната боксова федерация в тежка категория. Промоутърът на срещата Ивайло Гоцев вече дори обяви дата и място на двубоя - 1 септември в "Арена Армеец".

Джарел е заинтересуван от мач с Пулев, но не и в София, обясни Салита. Все още водим преговори. Джарел иска значими мачове. Иска да се бие с най-добрите в света, а кариерата му да прогресира. В резултат на победата от последния мач, той вече е официален претендент за титлата на Световната боксова асоциация и ще изчака победителя от Мануел Чар и Фрес Окендо. Освен това имаше разговори Милър да се бие с Антъни Джошуа при дебюта на англичанина в САЩ, допълни промоутърът, цитиран от sportal.bg.

До 11 юли Милър трябва да обяви дали приема предложения му договор за мач срещу Пулев или отказва. В такъв случай Кобрата най-вероятно ще започне преговори с Хюи Фюри.