Милиардерът от Хонконг води двама в ЦСКА?

Стивън Ло е готов да доведе двамата най-добри футболисти на хонконгския шампион Саут Чайна в ЦСКА, пише в. "Стандарт". Това стана ясно след срещата на феновете с ръководството на клуба. Милиардерът спонсорира от 8 години отбора, но обяви, че го зарязва това лято, тъй като мести бизнеса си у нас.

Разбира се, Стойчо Младенов и щабът му трябва да преценят дали се нуждаят от услугите на някой от асовете на Саут Чайна.

В състава на хонконгския хегемон личат няколко интересни чужденци. Единият е Винсент Вейл, холандски халф, изкарал два сезона в Ливърпул. Трябва да се отбележи, че 23-годишният футболист няма записана минута за вицешампионите на Англия. Иначе холандецът може да се похвали с мачове за младежките отбори на родината си. В Саут Чайна се подвизават и нелоши бразилци.

В същото време стана ясно, че ЦСКА няма да връща Спас Делев и Иван Бандаловски. Нападателят и десният бек са свободни агенти. Никой на "Армията" не иска да чуе за Спас, а публиката го освирква, откакто избяга от "Армията" миналото лято. Феновете харесват Бандата, но явно ръководството е на друго мнение.

Засега сигурни за селекцията на ЦСКА са нападателят Мартин Камбуров и халфът Маркиньос. Първият изчакваше гаранции, че ще получи борчовете от предишния престой на "Армията". Бразилецът пък редеше трансфер в чужбина, но явно не е успял да намери подходяща оферта.