Милиардерът от Хонг Конг вече плаща заплатите в ЦСКА

Последните заплати в ЦСКА са осигурени от компанията на Стивън Ло. Бизнесменът от Хонконг ще вдига мини Лас Вегас край Елин Пелин и хората му вече започнаха да изливат пари у нас.

Покрай първите инвестиции са намазали и "червените", твърди в. "Стандарт". Както е известно, Стивън Ло може да стане генерален спонсор на ЦСКА, ако черна котка не мине път на проекта му.

"Нестандартна" премия за успеха срещу Берое с 2:1 и нов бой над Левски обеща пък главният акционер на "червените" Александър Томов. Той изгледа мача в Стара Загора в агитката.

"Сектор "Г" е готов на 90% и очакваме 2000 наши привърженици да влязат в него за мача с Ботев. На 2 октомври ще представим връщането на трите обувки на легендата Петър Жеков на стадион "Българска армия". Името на ЦСКА е чисто. Името на ЦСКА беше замърсено от част от българската мафия", заяви Томов.

За мача с Ботев в петък клубът пуска за първи път от доста години насам програмки. Те ще са с акцент върху личности, дали много и на ЦСКА, и на "канарчетата". Първият тираж ще е от 500 бройки, които ще се продават в деня на срещата.