Менди не иска пари от ЦСКА, а само прошка от всички

снимка: Булфото

Защитникът Джаксън Менди, който се завръща в ЦСКА след половин сезон в Литекс (Ловеч), разпространи чрез БТА официално обръщение към ръководството на клуба, към треньорите на първия отбор, към привържениците и към цялата червена общност. В писмото до медиите Менди изказва съжалението си за грешката при преминаването от Борисовата градина в Ловеч, както и иска прошка.

Ето и пълния текст на писмото на Джаксън Менди:

"Бих искал да се извиня на г-н Александър Томов и г-н Александър Тодоров, на цялото ръководство на ПФК ЦСКА, на старши треньора Стойчо Младенов, на неговия щаб и на играчите на тима.

Направих огромна грешка, когато напуснах клуба. Много съжалявам за постъпката си. ЦСКА ми даде много и не трябваше да си тръгвам по този начин. Никога не е ставало въпрос за пари. Бях изнервен от много странични неща и поех по неправилен път. Нямам финансови претенцции към ЦСКА и след срещата ми с г-н Тодоров оттеглих иска си.

Искам прошка от феновете на ЦСКА, от фракциите Офанзива и Аnimals, както и от всеки един човек симпатизиращ на най-великия клуб в България. Те са най-добрите в света. Тяхната подкрепа е несравнима. Никога не съм казвал лоша дума за тях, няма и да го направя.

Привържениците на ЦСКА ме подкрепяха от първия ден, в който облякох червената фланелка и това означава страшно много за мен. Обичам ЦСКА! ЦСКА е моето семейство, а Армията е моят дом. Готов съм на всичко да се върна и да помогна на отбора в борбата за титлата".