Майкъла: ЦСКА няма бюджет

снимка: Булфото

Георги Илиев-Майкьла се завърна на медийната сцена с голямо интервю пред Канал 3.

„Хора от "ЦСКА Завинаги“ спасиха клуба през лятото. Представители от това сдружение доведоха Стойчо Младенов за треньор.

Те са говорили и с Томов и Тодоров, преди да стане сделката с „Титан". През лятото в касата на клуба имаше 23 лева. Положението бе много тежко.

Сега уж клубът е в оздравителна година, но гледам пак някакви страшни заплати. Ако двама фенове участват в управлението, няма да има такива заплати.

Трябва да има и хора от "ЦСКА Завинаги". Те дадоха над половин милион само до момента за ремонтни дейности по стадиона. Редно е да бъдат и в управата на клуба, да взимат решения", изрази мнение Майкъла.

„Още си чакам парите. Срещам се с Александър Тодоров и говорим по този въпрос. От „Титан" не ми вдигат телефона от два месеца. И с тях имах някакво споразумение, но...

Надявам се все пак да си получа парите, защото и мен ме притискат фирмите, които са участвали в ремонтните дейности", каза още Георги Илиев.

ЦСКА затъва с бюджета, особено заради футболисти и спортно-техническия щаб. Винаги се оправдаваме, че не са ни дали базата. А защо треньорът трябва да взима 50 хиляди лева, вместо да се направи един терен за школата.

Ще правим подготовка на Панчарево, няма да ходим в чужбина. Не можеш да харчиш 5 милиона, когато нямаш никакви приходи. ЦСКА в момента няма бюджет", заяви Майкъла, цитиран от „Тема Спорт“.