Марк Шварцър чукна Бербатов: Не поздравяваше, само сумтеше

Пореден съотборник на Димитър Бербатов отправи критика към поведението му във Фулъм. Първо Бреде Хангеланд нарече Бербо мързелив човек, който само лежи на масата за масажи. Хангеланд разкри, че въпреки това благоевградчанинът е бил единствения, който в края на сезона не е подарил нещо на масажиста, а се е направил на луд.

Сега и Марк Шварцър потвърди, че българинът не е говорил с никого от своите съотборници на „Крейвън Котидж“. Австралийският страж и Бербатов бяха заедно във Фулъм  през сезон 2012/13.

„Никой няма съмнения относно уменията на Берба на терена, но не говореше с никого в съблекалнята. Влизаш вътре, а той седи с наведена глава. Когато го поздравиш с „Добро утро, Дими“, получаваш някакво изсумтяване в отговор. Така и не се отвори към нас“, разкри Шварцър в предаването „Спортна закуска“ по радио „talkSPORT“.

„Говорихме дълго по проблема с мениджъра Мартин Йол, но той много защитаваше Бербатов. След това треньорът не ни позволи повече да повдигнем този въпрос“, допълни бившият австралийски национал.