Манолев: Страх ги беше от нас, няма да свалим гащите на Люксембург

снимка: Булфото

Българският национал Станислав Манолев призна Франция за най-добрия отбор в света, но каза, че "петлите" са изпитали страх от нашите момчета в последните минути. Халфът сподели, че само липсата на самочувствие ни е попречила да измъкнем точка или три от отбора на Дидие Дешан. В крайна сметка "лъвовете" преклониха глава и загубиха с 0:1 у дома в предпоследен мач от група "А" на световните квалификации. 

"Не може би, а са най-добрият отбор. Шансът не ни достигна. Имахме едно-две положения, които можехме да реализираме. През второто полувреме заиграхме по-добре. Видяхте, че накрая започнаха да бавят, защото, предполагам, че ги беше страх. Пак ви казвам - това е много добър отбор. Получи се добър, здрав мач. Започнаха по-добре. Първите 2-3 минути не можахме да се срещнем с топката. Малко стъписано влязохме в мача. После се поотпуснахме и заиграхме", заяви футболистът на ЦСКА.

"Видяхте, че и ние можем да играем футбол. Мисля че липсваха стопроцентовите голови ситуации пред тяхната врата. Липсваше ни самочувствие, да. Имахме нашите положения, но не успяхме да ги вкараме. Първо Гълъбинов, а после отзад ме ритна, този, десният бек Сидибе", коментира Манолев.

Халфът на ЦСКА направи любопитен коментар преди последния ни мач, който е гостуване на Люксембург. 

"Отиваме в Люксембург, за да браним честта на България. Да затвърдим добрите резултати и добрите игри. Не можем да отидем и да свалим гащите на Люксембург. Отиваме за победа", категоричен бе Манолев.

"Мисля, че излизаме достойно от тази група. Видяхте с какви отбори играхме и направихме доста добри резултати. Можеше и още. Да бием Беларус или поне да не губим, тогава щеше да е по-различно", заяви разочарованият полузащитник.